GRAN QUADERN MONTESSORI ESPECIAL CONCENTRACIO, ATENCIO I MEM

GRAN QUADERN MONTESSORI ESPECIAL CONCENTRACIO, ATENCIO I MEM

18-05-2023
INFANTIL / JUVENIL
2680082
9788419436863
Rustica
144
553
215x285 mm
CATALAN
APRENDIZAJE ABIERTO, EDUCACION EN EL HOGAR, EDUCAC
LIBROS Y PAQUETES INTERACTIVOS Y DE ACTIVIDADES
APRENDIZAJE TEMPRANO/CONCEPTOS DE APRENDIZAJE TEMP
18-05-2023
PVP
15.95

Sinopsis

Per treballar a casa amb la pedagogia Montessori, aquest quadern amb més de 100 activitats per a infants a partir de 3 anys està dissenyat per treballar capacitats com ara la concentració, l'atenció i la mem.ria, així com per afavorir-ne els aprenentatges.

Durant aquest recorregut s'animarà l'infant a exercitar la discriminació visual per mitjà d'activitats progressives del tipus «Busca i troba» i també se li proposaran jocs i exercicis que li permetin progressar en el camp de les comparacions i les associacions (fer parelles, jocs de diferències, etc.).

D'altra banda, podrà realitzar al seu ritme d'altres activitats que reclamin l'ús de la mem.ria (memoritzar una imatge i, a continuació, una sèrie d'imatges, tapar un dibuix per memoritzar-lo i reproduir-lo...) i es motivarà l'infant a millorar les seves capacitats d'anàlisi i l.gica (completant sèries, trobant l'element que no correspon, movent-se per diferents tipus de laberints...).

El quadern inclou un joc de memory retallable al final del quadern i plantilles per tapar i posar a prova la memorització.