No te pierdas...
Te puede interesar...

Detalle del producto

PVP: 24.90 €
MAI
Autor: FOLLETT, KEN
Editorial: ROSA DELS VENTS
Año edición: 11-11-2021
Colección: NARRATIVA
ISBN: 978-84-18033-85-8
Ref. fabricante: VT33858
EAN: 9788418033858
Encuadernación: Cartone
Nº páginas: 848
Peso: 1000
Medidas: 150x230 mm
Idioma:CATALAN
Materia Bic:OBRA DE ESPIONAJE Y ESPIAS
OBRA DE SUSPENSE POLITICO Y JUDICIAL
Fecha de lanzamiento: 11-11-2021
Situación: próxima novedad

Sinopsis

Mai és un thriller extraordinari ple d'heroïnes i dolents, falsos profetes, agents d'elit, polítics desencantats i cínics revolucionaris. Envia un missatge d'advertència per als nostres temps i presenta una història intensa i trepidant que transporta als lectors fins el tall de l'inimaginable.
Està ambientada en l'actualitat i compte, amb una gran tensió narrativa sostinguda per personatges plens de carisma, la història d'una crisi global que amenaça amb conduir a l'esclat d'una nova guerra mundial. El lector no sabrà si aquesta es produirà fins a l'última pàgina.
Una novel·la que és molt més que un thriller per la seva ambició, la diversitat dels seus escenaris globals i el seu lúcid reflex de el món actual. Transporta a l'lector des del abrasador desert de Sàhara fins als corredors de el poder a les grans capitals de l'món.
Al desert de Sàhara, dos agents d'intel·ligència segueixen la pista a un poderós grup terrorista que es dedica a el tràfic de drogues, arriscant les seves vides -i, quan s'enamoren perdudament, els seus curses- a cada pas. Molt a prop, una jove vídua lluita per arribar a Europa amb l'ajuda d'un misteriós home que pot no ser qui diu que és.
A Pequín, un alt càrrec de govern amb grans ambicions per al seu país i per a si mateix batalla amb els vells membres comunistes de l'ala dura, que amenacen de empènyer la Xina -i al seu estret aliat militar, Corea de l'Nord- a un punt de no retorn.
I als Estats Units, la primera dona presidenta de el país s'enfronta a atemptats terroristes, a el comerç il·legal d'armes i a les campanyes de difamació dels seus implacables enemics polítics amb hàbils maniobres diplomàtiques. Està disposada a fer tot el que estigui al seu abast per evitar una guerra innecessària. Però quan un acte d'agressió condueix a un altre, les potències més poderoses de l'món es veuen atrapades en una complexa xarxa d'aliances de la qual no poden escapar. I una vegada que totes les sinistres peces encaixin, podria algú -fins i tot aquells amb les millors intencions i les més excepcionals habilitats- aturar l'inevitable ?.
Combina el ritme trepidant de les seves thrillers amb la riquesa de personatges i la meticulosa documentació de les seves grans novel·les històriques. Per a la seva investigació, Follett ha visitat els escenaris de la novel·la i s'ha reunit amb polítics, ambaixadors, militars i altres persones a primera línia de la política mundial.