No te pierdas...
Te puede interesar...
Artículos relacionados

Detalle del producto

PVP: 13.50 €
UN FLOC DE NEU A LA BUTXACA
Autor: BRIGHT,RACHEL
Editorial: KOKINOS
Año edición: 01-10-2019
Colección: KOKINOS
ISBN: 978-84-17074-82-1
EAN: 9788417074821
Nº páginas: 30
Peso: 392
Medidas: 255x265 mm
Idioma:CATALAN
Materia Bic:LIBROS ILUSTRADOS, LIBROS DE ACTIVIDADES Y MATERIA

Sinopsis

Un os molt savi i un esquirol molt petit viuen junts dins un vell roure. L'esquirol mai no ha vist la neu i l'espera amb il·lusió. Per. quan per fi arriba, el seu estimat os està refredat i no pot sortir a jugar. Llavors a l'esquirol se li acut una idea genial...
Com que l'os ha de romandre al llit, l'esquirol decideix portar-li un floc de neu i així compartir la seva emoció amb ell. Per. quan vol donar el regal al seu amic, l'esquirol té una gran decepció, ja que la neu se li ha fos a la butxaca.
L'os llavors li ensenya que hi ha coses com la neu que van i venen, per. el que realment perdura és l'amistat i l'afecte entre ells.
Una lliçó intel·ligent i fonamental que els esquirols petites i els nens han d'aprendre. Hi ha coses efímeres que un dia hi són i després desapareixen. En canvi, hi ha altres coses molt profundes i s.lides com els vincles, l'amistat, l'amor, la complicitat, que poden sostenir-se a través de les estacions i els obstacles. Relacions que es construeixen, s'alimenten i es cuiden perquè es prolonguin en el temps.
Un àlbum amb delicioses il·lustracions, tendresa de suaus colors i tipografies juganeres que enamoraran els nens. Una hist.ria per arraulir-se al costat dels petits en qualsevol època de l'any i demostrar-los que els estimem ara i sempre.